U mnie od pierwszego kilometra, od momentu odebrania samochodu.
a masz pakiet r-line?
Przypominam, u mnie już nic i w żadnych warunkach się NIE TŁUCZE (opony 235/55 R19).
Resztę, czyli przeguby zrobiłem we własnym zakresie, 650 zł.
Witajcie,Auto ponownie trafiło na serwis, niestety wymienione amortyzatory nie podziałały za długo.Wszystko wróciło ze zwiększoną amplitudą. I uwaga -oficjalnie już wiedzą problem jest z amortyzatorami bo w centrali każą je wymieniać.Bez gadania zamówiono mi nowe - muszę poczekać bo mają back order więc chyba wymieniają je i dlatego ich brak.kolego "decardp" napisz proszę czy po wymianie zacisku nie ma juz takiego stuku ? Kiedy poczułeś największą różnice -amortyzatory, zacisk czy przeguby ?Komplet przegubów to do tsi 220 konnej ponad 2 tyś więc ... poczekam.
w którym passacie miałeś z tyłu belke?
Dodatkowo przy obecnie panujących temperaturach zewnętrznych u mnie słychać skrzypienie sprężyn zawieszenia - najbardziej w trybie Comfort, praktycznie nie słyszalne w trybie Sport. Najgłośniejsze jest po bezpośrednio po uruchomieniu samochodu na zewnątrz (dziś wystarczył ok. 2 godzinny postój na zewnątrz przy temp minus 10 st C), staje sie cichsze po rozgrzaniu samochodu (ok.30 minutowa jazda) chociaż nie znika całkiem ( nadal najlepiej słyszalne w trybie Comfort). Czy u Was też słychać skrzypienie sprężyn zawieszenia DCC przy obecnych temperaturach zewnętrznych?
podobno usłyszał że jeszcze nikt takiego przypadku ani w Polsce ani w Europie nie zgłosił.
podobno usłyszał że jeszcze nikt takiego przypadku ani w Polsce ani w Europie nie zgłosił