Panowie , fajnie że sobie tu gadamy, ale ruscie tyłki do serwisu, bo gadanie nie naprawi wam problemu. Zauważyłem dziwną sytuację, na forum skarży się kilka osób od ponad pół roku ale zgłoszeń do serwisu jest niewiele. Mechanik z centrum serwisowego z Poznania, od importera mówił że raptem o 1 przypadku słyszał a ja byłem drugim. Gdyby było dużo więcej to na pewno fabryka zajęła by się problemem.Już wcześniej pisalem, że nie popusze tego vagowi i upierdliwie zostawiam auto na diagnozę w serwisie tyle ile tylko było potrzebne. Pisałem pisma do vw Poznan.Wiec proszę, ruszcie się do serwisów, i przestańcie tylko biadolic.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Wojo, jeśli był by to amortyzator to po wymianie u mnie obu kompletnych kolumn mc persona ( w których skład wchodzi amortyzator sprężyna łożysko i nowe mocowanie) o stukaniu powinienem zapomnieć na wieki, a zapomniałem na 2 miesiące i 5000 km. Dzisiaj się mocno odezwał i jutro odwiedzę serwis.
Zwdudzcie uwagę że poprzednie miały inny nr katalogowy. Ciekawe, czyżby wiedzieli że jest coś na rzeczy.? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Mutek, A jaki masz nr amortyzatorów z przodu ? Byłbyś w stanie to sprawdzić ?podzrawiam
Witam wszystkich, chcecie wiedzieć co wam stuka jeśli nie amortyzatory czy tez przekładnia kierownicza? Kurde, dziwi mnie tylko lenistwo wszystkich forumowiczów bo chyba żadnemu z was nie chciało się wejść pod samochód i samemu sprawdzić cokolwiekJak wiecie wymieniono u mnie 2 kolumny mcphersona a w weekend sam trochę poogladalem auto i mam takie własne obserwacje, Luzy i stuki sa na:Zacisku hamulcowym + stuki na 3 z 4 przegubów. Orkiestra jak choroba. Tak jak na tym filmie To Panowie, pod auto zapraszam i poruszać za przeguby i osie napędowe. Oprócz fajnego pisania zachęcam was do większego zaangażowania w rozwiązanie problemu. PozdrawiamWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Myślisz że kogoś tam będzie interesowało to ?
mój właśnie stoi rozebrany i czeka na amortyzatory nowe.