0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przerażacie mnie tym zawieszeniem... zaczynam żałować, że domówiłem DCC
Właśnie mijają 3 tygodnie od zmiany przekładni. Problem ze stukami powoli wraca. Sutki są jeszcze znosne i mało slyszalne. Ale ciekawe czy problem wkrótce nie wróci i suki nie będą takie same jak przed wymianą. Już zgłosiłem telefonicznie problem do serwisu.
Tak przeglądam sobie poszczególne elementy DCC i tak na prawdę to większość aut grupy VW maja to samo montowane. Sterownik ma ten sam numer w Superbie, Golfie, Q3, Passacie, Tiguanie, Kodiaqu itd...5Q0907376Numery samych amortyzatorów różnią się tylko pierwszymi literami które są zależne od modelu auta oraz końcówka która z doświadczenia zazwyczaj nic nie wnosi.Czyli na chłopski rozum wszędzie "powinno" działać tak samo (jedyna różnica może być w konfiguracji oprogramowania w sterowniku)
U mnie wróciły, czekam na konkretne rozwiązanie, bo na doraźne to szkoda mi już czasu. Teraz to osuwam trzeszczenie chińskich plastików.
Czy te numery części różnią się jeśli różni się producent?
problem z MB GLC
Wpiszcie sobie na Youtube "problem z MB GLC" z kierownicą po prawej stronie. Na polepszenie humoru, ze naszą usterka nie jest taka zła.. .
Cytat: topic75 w Wczoraj o 18:13:16U mnie wróciły, czekam na konkretne rozwiązanie, bo na doraźne to szkoda mi już czasu. Teraz to osuwam trzeszczenie chińskich plastików. Jak ci się uda to wrzuć opis co konkretnie ci trzeszczy w osobnym wątku (może da się to podpiąć pod istniejące tematy o trzaskach z konkretnych obszarów).
jak to jest w Audi A3 z 2014
To ja chyba jeżdżę jakimś innym Tiguanem bo u mnie wszystko jest spasowane jak należy i nie zauważyłem żeby coś odstawało i skrzypiało nawet jak dotykam..