jaki sens jest pisać o spalaniu 20-22l?
Jeśli ktoś nie chce może nie czytać tego typu informacji może żyć w błogiej nieświadomości .
Może byłoby inne podejście gdyby taki właśnie model miał być (z takiego czy innego powodu )zakupiony w większej ilości jako auto flotowe .Jestem ciekaw czy informacja max spalania byłaby wtedy istotna .No chyba że ktoś będzie wierzył że pracownicy będą jeździć tymi autami jak niedzielni kierowcy . Jakbyś był szefem to może chciałbyś wiedzieć czego się spodziewać
Tego typu informacja z max spalania może przydać się nie jednej osobie jeśli będzie musiała z kompletem pasażerów z bagażem po dach i do kompletu z podpiętą przyczepą załadowaną na fula w dość dynamiczny sposób podróżować na niemałą odległość (ile spali w takiej sytuacji ).
A może przykład bardziej z życia wzięty jedziesz na urlop autem masz do pokonania 1000 km czy wystarczy ci jeden zbiornik paliwa czy może dwa będzie mało jak depniesz zbyt mocno a może w trzech się nie zmieścisz jak masz ułańską fantazję .
Nie wszyscy kupują mocne auto by jeździć stylem emeryta .A informacja z max spalania może być dla nich istotna w wyborze jednostki napędowej .
Co do auta jakim się przemieszczam to nie raz wspomniałem że mam" dyliżans" bo taki jest mój wybór (taki mi pasuje ,taki spełnia moje oczekiwania ,taki jest mi potrzebny )Moc jaką posiada w zupełności mi wystarcza .Dla mnie ma być ekonomiczny ( jest )i ma się kulać bezawaryjnie (i tak jest ).Czy muszę kupić maybacha bym mógł wypowiadać się na podobnym poziomie jak właściciele tiga ?Czy jak nie mam i nie mam zamiaru nabyć takiego pojazdu nie mogę zaspokoić ciekawości o max spalaniu takiego pojazdu ?Czy tego typu informacja jest tajna ?