0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wskazania komputera nie są niestety prawdziwe - chyba, że ktoś kalibrował komputer na podstawie rzeczywistego zużycia liczonego "z baku". W przypadku mojego silnika komputer pokazuje od 0,5 do 0,8 l mniej niż jest w rzeczywistości. Oczywiście lepiej zaniżone zużycie działa na samopoczucie właściciela ale nie przekłada się to niestety na portfel. Podawajmy wobec tego te prawdziwe zużycia a nie teoretyczne.
pokażcie mi elektryka, który tak potrafi!
1.4 TSI 150 km DSG felga 20 cali żebym uzyskał wynik poniżej 10 litrów w mieście musze się naprawde napocić...
U mnie spalanie zauważalnie spadło po jakiś 4tys. km od zakupu
Trasa Zakopane- Kraków. Pełne auto i już opony zimowe
jadąc z zakopanego większość trasy jest z górki
Cytat: Kabe w 28 - Wrzesień - 2017 - 13:41:16U mnie spalanie zauważalnie spadło po jakiś 4tys. km od zakupudopiero przekroczyłem 2k
ok nie wiem co sie stało ale spalanie zaczęło spadać, na aktywnym tempomacie i na trasie 80 kilometrów spaliło średnio 6.5 litra ( chyba głównie dlatego że nie było sie gdzie rozpędzić...). Patrząc na miasto jak go nie cisne to spokojnie schodzi teraz do 8 litrów co już jest sporą poprawą
Cytat: daniels81 w 27 - Wrzesień - 2017 - 20:17:121.4 TSI 150 km DSG felga 20 cali żebym uzyskał wynik poniżej 10 litrów w mieście musze się naprawde napocić...U mnie spalanie zauważalnie spadło po jakiś 4tys. km od zakupu. Nie wiem ile już przejechałeś.
enistwo straszna przypadłość
U mnie spalanie zauważalnie spadło po jakiś 4tys. km od zakupu.