Witam
Mam dosyć trudny problem i może ktoś z doświadczonych użytkowników nakieruje mnie na znalezienie rozwiązania.
Niecałe dwa lata temu rozbiłem samochód, od tego czasu stoi on w garażu podziemnym (w międzyczasie był potrzebny do pewnych czynności prawnych).
Do samochodu włamało się "zwierze" i ukradło różne śmieci oraz co najgorsze cały zestaw serwisowy.
W ostatnim czasie lewy ręczny się zablokował na amen i teraz pojawia się problem, mianowicie sama naprawa jest prosta, jednak pobliscy mechanicy odmawiają się jej podjęcia bez śruby (w sensie jak tylko dowiedzą się o jej braku, to nagle nie mają czasu).
Szukałem jej wszędzie włącznie z serwisem vw, jednak oni nie są w stanie mi pomóc.
Obecny zestaw ma 2-3 lata, ponieważ już miałem podobną przygodę (tutaj pomogło podjechanie do ASO), jednak z tego co się dowiedziałem w jednym sklepie vw zmienił dostawcę tego elementu i jest on przez to niemiłosiernie trudny do dostania.
Poniżej wrzucam zdjęcia złodziejki, może ktoś ma taką w swoim samochodzie na terenie Wrocławia i miałby chwilę czasu (i akumulator, bo ten też został skradziony), oczywiście za opłatą :

Pozdrawiam