Jaką masz wersję map zainstalowaną? Rozumiem że masz DM a nie DP?
Pod tym drugim (60km/godz) jest pokazany umowny zegar (?) - czyżby wskazanie, że nocą można szybciej (?)
Może tak jest, że w nocy zamieni kolejność tych dwu znaków, ale na to muszę poczekać na jazdę nocną.
Witam! Wczoraj pozwoliłem sobie napisać do centrali VW Polska - odpowiedź cyt. "...uprzejmie informuję, że aktualizacja oprogramowania aby funkcja rozpoznawania znaków drogowych działała będzie się odbywała u Autoryzowanych Partnerów Serwisowych. Także będzie wymagana wizyta u Autoryzowanego Partnera Serwisowego. Ponadto na chwilę obecną nie jest jeszcze znana data od kiedy taka akcja związana z naprawieniem działania funkcji rozpoznawania znaków drogowych ma się rozpocząć. Zachęcam do kontaktowania się z Autoryzowanym Partnerem Serwisowym, który powiadomi Pana czy taka akcja jest już dostępna."Wygląda na to, że centrala słabo jest zorientowana, podobnie jak serwis autoryzowany do którego dzień wcześniej pisałem. Posiadam wersję DM 0751. Auto odebrane w lutym 2017.A kolega jskot jaką ma wersję oprogramowania DM?
Ja byłem od wczoraj w dwóch serwisach ( Łódź i Częstochowa) i pierwsze co to sprawdzili Vin i stwierdzili, że nie ma na moje auto akcji serwisowej i nic nie mogą zrobić Mimo tłumaczeń i wyjaśnień - jak mantrę - nie ma akcji do mojego Vinu - nic nie mogą zrobić!
Ja byłem od wczoraj w dwóch serwisach ( Łódź i Częstochowa) i pierwsze co to sprawdzili Vin i stwierdzili, że nie ma na moje auto akcji serwisowej i nic nie mogą zrobić Mimo tłumaczeń i wyjaśnień - jak mantrę - nie ma akcji do mojego Vinu - nic nie mogą zrobić!Jak dotąd czekałem spokojnie, tak teraz łapię wkurw! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nie wiem czy nie wolałbym żeby ograniczenia były pobierane jednak z nawigacji.