0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A ja sobie właśnie wracam po 3 wizycie (dwie jeszcze na początku roku) i... dalej nie mam tego zrobionego. Łzy w oczach ze śmiechu tylko miałem jak o tym usłyszałem.
Niby mają oprogramowanie i jeszcze dziś coś im centrala wysłała, ale brakuje "narzędzia". Czymkolwiek to jest. Popularne słowo ostatnio. Po akcji w poprzednim aucie z tym magicznym silnikiem Diesla (Pasek B7 2014) to raczej ostatnie auto od VW.
Byłem w serwisie 22.08. Podczas ustalania terminu temat dla serwisu teoretycznie był znany.Niestety po podpięciu auta poinformowano mnie, że nie ma żadnej aktualizacji dla tego egzemplarza oraz że dotychczasowe auta, które robili były z 2016 roku.Tu mamy rocznik 2017 i może inny hardware, aktualizacji nie ma.Auto z samego początku 2017 roku 1-2 tydzień. Highline 2.0TSI 180KM, Discovery media+aktywny tempomat+kamery 360 (jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie).Serwisant przyznał, że nie ma możliwości poinformowania mnie kiedy taka aktualizacja się pojawi.Każdorazowo trzeba podpinać auto i sprawdzać.pozdrawiam
których samemu NIE DA się zaktualizować.
Salon Vw nie potrafi naprawić rozpoznawania znaków drogowych i zawieszającego się ciagle radia, sprawa zgłoszona wyżej już 2 razy. Proszą od 2 miesięcy o cierpliwość, auto odebrane w marcu. W salonie cały czas twierdzą, że to globalny problem i nic na to poradzić nie mogą. A widzę po Waszych postach, że zostało już to naprawione. I co z takimi zrobić ?