akumulatory wymieniane w EV są natychmiast zużywane jako przydomowe magazyny energii - nie ma co utylizować...
Ale negowanie w ten sposób uważam za brak rzeczowych argumentów. "Ja wiem lepiej i już"
Cytat: Ksześ w 01 - Marca - 2024 - 17:47:29 Ale negowanie w ten sposób uważam za brak rzeczowych argumentów. "Ja wiem lepiej i już"Jest mnóstwo rzeczowych argumentów, tylko nie mam ochoty dyskutować, ponieważ "ja wiem lepiej" a "Ty również wiesz lepiej" i dyskusja nie ma sensu. Pzdr
Ludzie to jednak nie są barany
Smród pozostawia taki sam jeśli nie większy, tylko że w innym momencie, czasie, miejscu. "Całokształt" elektryków nie ma nic wspólnego z ekologią, tylko się Tobie wydaje, że jesteś Eco.Dodano: 07 - Marca - 2024 - 19:31:32 Ludzie to jednak nie są barany https://moto.rp.pl/producenci/art39956531-volkswagen-ma-problem-z-popytem-na-modele-elektryczne-produkcja-wstrzymana
jeśli tak, to też auto powinno krzyczeć by doładować
Przy czym zwalałbym bym jednak winę zdecydowanie na producenta, nie użytkownika
To jest ekologia przez duże "E"
ten dym z komina statku nie wygląda tak jam na tym obrazku z teslami.
Najgorsze jest to, że o tym ile co kosztuje w dużej mierze decydują... politycy, którzy (zdaje się na gazie) żonglują dopłatami, podatkami i karami, mimo że nie rozróżniają wata od dżula, nie mówiąc o zasobach, rezerwach mocy /.../
Czy człowiek potrzebuje aż tyle do życia kosztem innych?
Użytkowanie elektryka w naszych realiach