tylko trochę loteria ze starą DQ200.
@pretor szukałem tematu o spalaniu ale przyznam że przewertowałem tylko kilka stron działu TII i się nie natknąłem
Dziwne te wyposażenia są, zegary elktroniczne a stare radio
Patrzac na tą cene to za swojego z 2018 bym wział tyle ile dałem z moim przebiegiem i bezkolizyjnym z polskiego salonu.
Ale co z tego? Nie patrz na to ile byś wziął tylko patrz na to za ile możesz kupić.
Ponoć już te autka posiadają skrzynię DQ381, a nie DQ200.
może ktoś to zweryfikować ?
https://assets.adac.de/image/upload/v1677579204/ADAC-eV/KOR/Text/PDF/31639_ptp7nn.pdf
20 tys. km/rok 6.630 złzawiera VATJeśli od daty produkcji samochodu nie minęło 12 lat - ten pakiet jest dla Ciebie. Obejmuje obowiązkowe przeglądy okresowe z materiałami eksploatacyjnymi i kompleksową diagnostyką komputerową w Autoryzowanych Stacjach Obsługi.Included:wymiana oleju silnikowego z filtrem i filtra kabinowegoIncluded:wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów DSGIncluded:wymiana oleju sprzęgła HaldexIncluded:wymiana płynu hamulcowego, wymiana świec zapłonowych (silniki benzynowe)Included:uzupełnienie AdBlue (silniki Diesla)
WYKONANE CZYNNOŚCI1. ELASTYCZNA USŁUGA WYMIANY OLEJU2. SERWIS PŁYNU HAMULCOWEGO3. OLEJ DO SPRZĘGŁA NAPĘDU NA WSZYSTKIE KOŁA