0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Passat był zakupiony jako nowe auto w ASO VW - jeden właściciel i autentyczny przebieg.Co do wymiany rozrządu, to z ciekawości sprawdziłem jeszcze w programie Auto Data i nigdzie nie ma podane co ile lat powinno się wymieniać. Jest tylko podane 210000 km bez limitu czasowego.
Jestem ciekaw z jakiego powodu wymieniał rozrząd przy 120 tyś. km, jeżeli interwał wymiany w tym silniku, to 210 tyś. km.Z jakiego też powodu wymieniał koło dwumasowe przy tak niskim przebiegu. Sprawdzę jeszcze raz czy jest o tym jakaś wzmianka.
Mogę też potwierdzić, że nigdy nie spotkałem się jeszcze z terminem czasowymy dotyczącym wymiany rozrządu.
Właściciel VW się nie odzywa (brak kontaktu tel / SMS / OTOMOTO). Może za dużo chciałem wiedzieć
Czyli nie 5-lat ani 30, jak tu kolega @Charls nam "zagulaszował", ale według daty produkcji - 8,5 roku
Panowie, a jakie są Wasze doświadczenia z egzemplarzami VW (Tiguan) sprowadzanymi z USA?Jest sens? Za duże ryzyko?
ale taki tiguan przy salonowy trzeba dać z 20tys więcej.
Nie przesadzasz kolego, bo wydaje mi się, że lekko mówiąc poniosło cię z tą ceną ? Auto od prywatnego właściciela za około 40 tyś. np. w roczniku 2007-09 nie będzie u dilera kosztowało 60 tyś. bo nikt by go nie kupił.Zerknijcie na ceny w DE: https://autobing.de/gebrauchtwagen/?DE/Volkswagen/Tiguan/0/99999999/beliebig/99999999/0/99999999/0/999999//10/preis/ASC/1&gclid=Cj0KCQjw-b7qBRDPARIsADVbUbWjgNeP9uY3Tk0XMmwLjXlGo7afg4OxJBeBszDfAkSNXUlFC8JfN3kaAtwNEALw_wcB i zobaczcie jakie maja przebiegi
NIESTETY NIE MOGE WKLEIĆ LINKU Z OGŁOSZENIA ZA MAŁO POSTÓW