0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a sprawdzałeś w specyfikacji czy wspomaganie kierownicy masz ?
Ale to nie przeglądacie specyfikacji wyposażenia, tylko ufacie że coś pewnie będzie ? Ja swój dwa razy osobiście w salonie przeglądałem, żeby niczego nie pominąć. Moja wersja w Polsce jest trudno osiągalna a z tym wyposażeniem kosztuje około 75 tyś. zł.
A słyszałeś, porównywales z innym audio w Polo ?
No widzisz moja kosztowała ponad 80 tys i tempomatu nie dali
Oczywiście, inaczej bym tak nie twierdził. Mam porównanie z wieloma innymi systemami audio bo jestem entuzjastą i jest to dla mnie całkiem istotna kwestia (choć akurat w przypadku auta oczywiście nie najistotniejsza). Beats tak jak w przypadku wszystkich produktów sygnowanych tym logo, to tylko bas i nic więcej.
myślałem że tylko u mnie coś się psuje ;/
Co byście zmienili w Polo z takich praktycznych rzeczy? Żałujecie, że wzięliście jakiś dodatek i go nie używacie albo jakiegoś wam brakuje? Może komuś to pomoże przy zamówieniu w przyszłości.1. Szkoda, że schowek na okulary nie jest z jakiegoś miększego materiału. Jeszcze mi się nie udało ich tam wsadzić tak, żeby się nie obijało. Zanim zidentyfikowałem co tak trzeszczy, to zacząłem na biedne Polo biadolić, że już coś skrzypi; ;-)2. Żałuję, że nie dopłaciłem do odrobinę większych felg, chociaż 16" bo kolor auta mi bardzo uwydatnia, że to tylko 15". Przy ciemnym kolorze mniejsza felga nie rzucałaby się w oczy;3. Fajnie byłoby mieć LEDy bo cały reflektor wygląda bardziej "drapieżnie", no i światła do jazdy dziennej są w głównym reflektorze.4. App-connect brać koniecznie, działa super – przez głośniki w aucie, a mikrofony gdzieś też w kolumnie kierownicy muszą być bo gdy telefon trzymam w schowku, to dobrze mnie słychać. Asystenta google wywołuje się przyciskiem na kierownicy. Śmiesznie niska dopłata za funkcjonalności, które oferuje.
No własnie chodzi o to, żeby nie trzeba było wkładać tam w etui, żeby podczas jazdy można było jedną ręką je sobie wyciągnąć i założyć. A Torsby bardzo ładnie wyglądają. :-)