0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
1. Czy kolor oświetlenia Ambiente da się gdzieś zmienić?
2. Czy da się wyregulować czułość czujników parkowania? Mam wąski garaż i krzyczą bardzo szybko i głośno. W innych samochodach było to bardziej precyzyjne i wiarygodne.
3. AdBlue trzeba dodawać w serwisie czy można samemu?
4. Nie działa opuszczanie lusterek wstecznych mimo, że jest tak ustawione w ustawieniach.
5. Na czym polega działanie LTE? Mam w wyposażeniu "wbudowany modem przesyłający dane w technologii LTE z funkcją routera Wi-Fi".
6. Czy zalecacie jeździć z wyłączonym systemem Start/Stop?
7. Czy jest wskaźnik poziomu płynu do spryskiwaczy?
1) Czy można wgrać znaki drogowe z ograniczeniami prędkości? Nie mam modułu rozpoznawania znaków.
2) Kontynuując kwestię telefonu. Mam instalację telefoniczną "Comfort", w tym:- indukcyjne wzmocnienie sygnału anteny zewnętrznej poprawiające jakość połączeń- funkcja ładowania bezprzewodowego telefonu standard Qi 1.2)- wbudowany modem przesyłający dane w technologii LTE z funkcją routera Wi-Fi.
Używam iPhone'a więc o RSAP nie ma mowy, tak? Czyli zostaje nowa karta SIM. Jak to wtedy działa? Wpisuję w google i nie widzę opisów.A kupiłem ten zestaw bo chciałem podgrzewaną szybę - było dostępne tylko w komplecie Więc teraz mam, mimo że średnio chciałem. Ale jak już mam to warto wiedzieć jak to działa.
I w sumie trzecie pytanie - nie działa mi przycisk voice. Faktycznie muszę w ASO prosić o włączenie? Podobnie appka Media Control.
1. Czy jadąc na myjnie faktycznie trzeba dezaktywować Easy Open (bagażnik) i Keyless ?. Podobno jak się skieruje strumień wody/pary na czujniki to może się klapa otworzyć lub szyby ?. Ktoś z Was to sprawdzał praktycznie ?
2. Jak wygląda sprawa z odłączaniem akumulatora (by go np. naładować) lub wymianą ?. Wg instrukcji to strach go dotykać bo coś tam się z elektroniką namiesza. To faktycznie taki skomplikowany zabieg że trzeba z tym do serwisu startować ?.
Panowie a czy olej w silniku trzeba sprawdzać ręcznie czy pokazuję się info na wyświetlaczu że jest zbyt mała ilość oleju?
Nie miałem okazji sprawdzić, ale chyba tym bardziej powinna być w Tigu.
Ja sprawedzam sam od czasu do czasu.
czy olej w silniku trzeba sprawdzać ręcznie czy pokazuję się info na wyświetlaczu że jest zbyt mała ilość oleju?
W Octavii pełniło to jedynie funkcję, o którą pytał Kolega, czyli „info na wyświetlaczu że jest zbyt mała ilość oleju” (w praktyce: poniżej MIN na bagnecie).
1. Czy jadąc na myjnie faktycznie trzeba dezaktywować Easy Open (bagażnik) i Keyless ?. Podobno jak się skieruje strumień wody/pary na czujniki to może się klapa otworzyć lub szyby ?. Ktoś z Was to sprawdzał praktycznie ?.