0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
@Gulasz, nie myślałeś o zmianie nicka na malkonent? Serio chłopie, co wypowiedź to negatywne wibracje.
Wracając do zabezpieczenia kluczyka to co w chwili jak wyjmiecie kluczyk z cudownej torebeczki by otworzyć własne auto .Bo to że jak w niej będzie to sprawa prosta ale co w chwili wyjęcia czym zabezpieczycie sygnał ?
Większość wręcz krzyczy że elektronika w wozie jest cudowna a ja mam odmienne zdanie ,więcej z nią problemów niż korzyści płynących a większość jest tak przerysowana że ręce opadają co autor miał na myśli tworząc tak rozbudowane układy elektroniczne . Po tym pokoleniu zostaną tylko sterty nieużytecznej /przestarzałej elektroniki taka to nowoczesność poparta ekologią .Wracając do zabezpieczenia kluczyka to co w chwili jak wyjmiecie kluczyk z cudownej torebeczki by otworzyć własne auto .Bo to że jak w niej będzie to sprawa prosta ale co w chwili wyjęcia czym zabezpieczycie sygnał ?
No nie możliwe żebyś nie kumał tak prostego systemu że zagrożenie występuje kiedy nie ma nas przy aucie
4) pod drzwi Twojego mieszkania/domu - równie cudownego jak wspomniany w punkcie 1 pojazd - podchodzi jakiś pasożyt, co zamiast do uczciwej pracy, woli ręce przyłożyć do cudzej własności, a nieudolność i pobłażliwość prawa nie pozwala mu ich odciąć po pierwszym zamachu na cudzą własność, więc czuje się bezkarny
Bo jak czytam takie wywody jak Twój, to aż ciśnie się na język odpowiedź: "ale Ty pierd... stary".
będąc w aucie nie może dokonać deaktywacji imob
wychwycić mój sygnał z kluczyka przy zamykaniu