STAŁO SIĘ !!!
Tiguan zamówiony
2.0 TSI 4MOTION 180 KM DSG 7 w wersji highline
2T2T czarny "Deep" perłowy z dodatkowym wyposażeniem:
WK4 ergoActive "Art Velours" (fotele Top-Komfort) dla kierowcy i pasażera
W29 pakiet Premium
PM6 kierownica podgrzewana
6NW podsufitka w kolorze czarnym
4X4 boczne poduszki dla zewnętrznych siedzeń z tyłu
7AS autoalarm
PEL pakiet Easy Open
9WT Car-net; App-Connect
WPA system Rear Assist z Park Assist
PJE obręcze NIZZA R18
WOP pakiet Offroad
79D pakiet Drogowy Plus
EA5 Volkswagen Safe+ na 2lata/80 000 km
spodziewany termin produkcji
48 tydzień 2017z ciekawostek (raczej stresujących):na ofertach jakie miałem były inne kody (w porównaniu do kodów na zamówieniu) następujących elementów:
Volkswagen Safe+ na 2lata/80 000 km na ofercie: UX04, a na zamówieniu: EA5
Pakiet Premium na ofercie: W29//PXE=LED TOP//PND/ZEA/YOW/7RE/WQ1=nawigacja Discowery Media//4I3=Keyless Access, a na zamówieniu W29//WLL/ZC3///4I3
Car-Net App-Connect na ofercie: 9WT/UQ2, a na zamówieniu 9WT/UI4
Jak to dziś zobaczyłem to trochę się zaniepokoiłem bo WLL to LED basic !!! Ale jak to możliwe żeby pakiet premium do highline zawierał LED basic (czyli ta jak pakiet premium dla Comfortline)
Wiecie może co to za ustrojstwo: Volkswagen R GmbH dodawane z automatu przez konfigurator na stronie (bez dopłaty) przy wyborze czarnej podsufitki.
Dodano: 13 - Lipiec - 2017 - 11:26:47
Zgłosiłem wczoraj jak tylko się zorientowałem.
Mam juz odpowiedz - bedzie tak jak w ofercie

Jeśli chodzi o pakiet premium to super ale przedłużona gwarancja ma w ofercie kod UX04... na wszystkich dotychczasowych miałem EA5
Wie ktoś co to jest dokładnie UX04, UQ2 i UI4?Ja poprosilem aby wszystkie dodatki byly wypisane na zamowieniu, a nie tekst "zgodnie z ofertą nr".
To był jak widać bład gdyż (taką informację uzyskałem) system formularza zamowienia - ten formularz druku dla klienta nie ma aktualnej bazy - zgadza się tylko początkowy kod określający dany element no W29......