A może by tak po prostu trochę płynu hamulcowego wymienić. Może coś odetka
Wczoraj byłem na odpowietrzeniu układu komputerem z pompa która odpowietrzała było to powtarzane kilka razy, zaciski ponownie rozebrane wyczyszczone plus nowe uszczelki, mówię tu o wszystkich zaciskach w aucie oraz elastycznych przewodach które również zmieniłem i nie dokręcałem na sile lecz z wyczuciem, osobiście stronie
Czyściłem każda piastę za nim założyłem
Tarcze nowe, nowe sam ściągałem i przy żadnej nie używałem młotek wystarczyło tylko reka mocniej puknąć wiec nie miałem z tym problemu. Przed wczorajsza wizyta jedno koło
Prawy przod tylko się nie grzało teraz już wszystkie 4 koła gdy puszczam auto na luz czuć ze auto hamuje ale nie ściąga go tez w żadna stronę nie czuje bicia w momencie wciskania hamulca chociaż objaw o którym mówisz ma miejsce na tylnich tarczach czyli jak nimi
Kręcę zatrzymują się w jednym
Momencie i kręcą dalej za chwile. Oczywiście tez tarcze porządnie odtłuszczam robię to sam staranie takie elementy a przekoszenie prowadnic odpada gdyż tu chodzi niestety o wszystkie
4 koła

obstawiam problem z pompa i przytkanymi zaworami ? Sama pompa nie pokazała błędów pod komputerem. Jeśli chodzi o skuteczność hamulca działa w łapie w taki sposób jak by liniowy im bardziej go wcisnę tym szybciej hamować zaczyna, lecz
Początek wciśnięcia delikatny jest taki miękki ale to juz hamuje w tym
Momencie
To określił ale jest skuteczny.