Autor Wątek: Kompresor Black&Decker ASI300 do garażu - opinie  (Przeczytany 816 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pretor

• administrator
    • VW Club Polska
  • VW: Tiguan I
  • Model: SUV
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Kod: CBAB
  • Moc: 140 KM
  • Skrzynia: MT-6
  • Napęd: 4x4
  • Rej: OK
Kompresor Black&Decker ASI300 do garażu - opinie
« dnia: 05 - Kwietnia - 2020 - 13:02:35 »
Cześć, mam do odebrania trochę punktów z karty Vitay i tak się zastanawiam na co je wykorzystać.
Przeglądając katalog nagród wpadł mi w oko kompresor samochodowy Black&Decker ASI300. Na tą chwilę przy wykorzystaniu moich punktów, musiałbym dopłacić do niego 49 zł a ta suma wydaje się dość atrakcyjna w stosunku do widocznych w sieci cen 279-300 plus wysyłka.
Link do katalogu Vitay: www.vitay.pl/katalog-Vitay/nagrody/KOMPRESOR-BLACK--DECKER-ASI300

Czy ktoś z forumowiczów ma lub miał ten model kompresora i może doradzić: co w praktyce on napompuje ?
Będę wdzięczny za konkretną odpowiedź  ;)

Offline ONY8

• :: TrendLine
  • VW: Passat B6
  • Wersja: Comfortline
  • Kod: CBBB
  • Moc: 170 KM
  • Napęd: FWD
  • Rej: ONY
Odp: Kompresor Black&Decker ASI300 do garażu - opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 29 - Lipca - 2020 - 11:18:54 »
Witam.
Mam ten kompresor od około 3 lat też z Orlenu za punkty.
Na własne potrzeby garażowe jest bardzo dobry, wystarczy dobrze naładowany akumulator, ale można go też podłączyć do gniazdka 220 v. Koła, piłki, baseny nie sprawiają mu żadnego kłopotu.

Podziękował: pretor

Offline pretor

• administrator
    • VW Club Polska
  • VW: Tiguan I
  • Model: SUV
  • Kod: CBAB
  • Moc: 140 KM
  • Skrzynia: MT-6
  • Napęd: 4x4
  • Rej: OK
Odp: Kompresor Black&Decker ASI300 do garażu - opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 08 - Sierpnia - 2020 - 15:16:41 »
@ONY8 , dzięki za info  :thumbup:

Po namyśle, zdecydowałem się jednak na podkaszarkę Black&Decker, bo była bardziej potrzebna przy domu a stara podkaszarka, gdzieś się zawieruszyła. Zamówiona podkaszarka dotarła na początku czerwca i już 2-miesiąc dzielnie walczy na nowym trawniku  :D
Niemnie jednak mam na uwadze ten kompresorek i jak tylko uzupełnię brakujące mi punkty, to z pewnością go wezmę do garażu ;)

Tagi wątku: kompresor