0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W tej cenie za hak jest najprawdopodobniej ujęta rozbudowa chłodzenia silnika.
Dzisiaj odkryłem taką małą pierdołę. Naciskając manetkę od wycieraczek w dół w celu ich jednorazowego uruchomiania, w przypadku gdy nie puścimy manetki wycieraczki przyspieszają do maks prędkości.
Kolejna ciekawostka. Podchodzę do auta z zakupami, otwieram samą klapę, wrzucam zakupy i plecak. Naciskam zamknięcie klapy, a ona opuszcza się tylko na kilka cm i zatrzymuję. Okazało się, że kluczyk do auta zostawiłem w plecaku który wrzuciłem do bagażnika i samochód nie pozwolił mi na jego zamknięcie.
Jeżeli zamawiamy auto z hakiem to oprócz haka dostajemy bardziej rozbudowany system chłodzenia silnika łącznie z większym wentylatorem
7. Mimo że w instrukcji jest taka opcja i możliwość, nie ma komfortowego otwierania/zamykania szklanego dachu. I nie będzie - wycofali się z tej opcji.
Możesz. Auto nawet po uruchomieniu się, gdy ruszy pojazd przed nami samo z siebie nie ruszy. Trzeba "cyknąć" pedał gazu - również jeśli mamy włączone ACC.
Obejrzymy nasze Tigi z arekp dokładnie przy najbliższej okazji. Informacja raczej prawdziwa, arekp wspomniał, że Audi z hakiem miały większe chłodnice i podwójne wentylatory. Bez nich bywały problemy z temperaturą. Masa przyczepy dla T2 to rekordowe w klasie 2.5 t, więc myślę, że się przyda tym co ciągają przyczepki:)
WitajcieZwiązane z wycieraczkami. Po wyłączeniu zapłonu i naciśnięciu manetki wycieraczek na dół na około 3 sek. wycieraczki zatrzymują się w pozycji górnej na szybie - jak w VW. Pomaga przy myciu czy wymianie wycieraczek.