0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
w instrukcji jest taka opcja i możliwość, nie ma komfortowego otwierania/zamykania szklanego dachu.
Chodzi o tzw. "domykanie", czyli jak przytrzymasz dłużej przycisk np. otwierania to otworzą się wszystkie szyby ale nie dach. I w drugą stronę tak samo - zamkniesz wszystkie szyby ale dach zostanie otwarty.
Ja mam PS1 i na 100% nie ma tej opcji, co mi ciśnienie podniosło;)
Obieg powietrza zamyka się przy użyciu spryskiwaczy czy wykryciu zanieczyszczeń (było już w Golfie, ale mało osób wie)
Park Assist umożliwia automatyczne parkowanie równoległe tyłem (koperta), prostopadłe tyłem i prostopadłe przodem!
Podobnie zamyka się obieg przy wrzuceniu biegu wstecznego, by nie wdychać spalin
dodatkowo jak wspomniałem jest hamowanie przed najechaniem na nieruchomą przeszkodę.
REST - dużo osób nie wie do czego służy. Dogrzewanie na postoju jak ma się ciepły silnik. NIe wymaga pracy silnika, działa do 30 minut (w praktyce 10 efektywnych jak jest zimno).
RESTJak i gdzie to się uruchamia ???
- są teraz dwa USB z przodu (możliwe, że od 45 tygodnia), jedno do ładowania, drugie z danymi
Taa... mój gumiarz przy wymianie opon też sobie pooglądał i stwierdził, że wszystko fajnie ale jak to naprawiać?? Żadna łatka się tego trzymać nie będzie, trzeba drzeć to całe klejące "coś" do zera. Więc nie zdziwcie się jak stawka za naprawę odrobinę wzrośnie.
Continental pisze o gwoździu o średnicy maks. 5mm. Zastanawiałem się właśnie co będzie z wkrętem. No i oprócz tego mają też system SSR (RunFlat), a przy opisie tej technologii producent na swojej stronie napisał, że tych opon się nie naprawia! Ale tu chyba chodzi o uszkodzenia boczne...A co do małych dziur do 5mm, to wulkanizator mam nadzieję, że nie będzie potrzebny... chociaż praktyka pokaże swoje.