0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Poza tym tam trzeba mieć specjalne maszyny do zdejmowania tych opon i serwisowania.
Auto start-stop uruchamia silnik, jak ruszy auto z przodu:) Nie ważne czy działa w tym czasie ACC.
Nie jestem do końca pewien czy musze zdjąć nogę z hamulca (zakładając, że ona ciągle spoczywa na pedale hamulca) i ile mam czasu do auto uruchomienia.
7. Mimo że w instrukcji jest taka opcja i możliwość, nie ma komfortowego otwierania/zamykania szklanego dachu. I nie będzie - wycofali się z tej opcji.
Podsumowując - auto spełniło totalnie wszystkie moje wymagania z duuużą nawiązką. Jakby jeszcze umiał gotować/ tobym się z nim ożenił. Pozdrawiam.
Skąd ta informacja o wentylatorze - jakieś pewne źródło? Jestem ciekaw czy chłodnica jest ta sama.
Kolejna ciekawostka odkryta po aktywacji App Connect (być może oczywista):- nie mając sterowania głosowego, po naciśnięciu przycisku pojawia się komunikat o konieczności aktywacji przez serwis- jednak w przypadku podpięcia iPhone i przytrzymaniu przycisku przez chwile, odzywa się Siri chętna do pomocy ;-)
Nie pamiętam, abym to zauważył w zeszłym roku...Ale spadł śnieg i przy zabawie z trakcją 4x4 w trybie "snow", zauważyłem że nie da się w tym trybie uruchomić DSG w S. hmmm w sumie szkoda...