kratkę metalową dzielącą przestrzenie bagażową
wiecie jak to wygląda w TIGUNIE? zastanawiałem się nad tym dodatkiem - w przypadku wyjazdów z zapakowanym bagażnikiem pod dach. Ale czy to można szybko zamontować/ zdemontować, przewozić np pod podwójną podłogą bagażnika (aby w razie potrzeby mieć ze sobą)?
Dla mnie najfajniej jak byłaby to składana kratka ewentualnie roleta rozciągana pomiędzy kołkami montażowymi.
Jedyne wyobrażenie o tym elemencie mam na podstawie zdjęcia z konfiguratora - a tam wygląda jak sztywna rama ze sztywną kratką metalową.
I dobre masz wyobrażenie

Zrobię któregoś dnia zdjęcie i umieszczę.
Uważam, że to element który się montuje i nie zdejmuje bez potrzeby - u mnie taka zaszła, gdy zacząłem zgłaszać do ASO stuki z karoserii i musiałem zdemontować wszystkie dodatki, aby nie prowadzić zbędnej rozmowy o innych źródłach niż te które oczekiwałem że wyeliminują.
Kratka w niczym nie przeszkadza w codziennej jeździe, nie ogranicza widoczności, nie generuje dodatkowych dźwięków.
Numer części: 5NA017221
EDIT: obiecane zdjęcia
Kratka z zamontowanymi gumowymi "uszami"

Stelaż + śruby

Montaż prawego stelaża - zaczepiane o "oczko" do pasów bagażowych

Zamontowany lewy stelaż

Punkt styku kratki z samochodem

Zamontowana kratka, widok od środka

Widok w lusterku - choć jak patrzę na zdjęcie, to wygląda jak by dużo bardziej ograniczała widoczność niż robi to (nie robi) w rzeczywistości