na chwilę obecną mam 3GO919866BC 0820 ECE12017/2018 I według opisu a zwłaszcza daty 2017/2018 to czemu aktualizacja dopiero teraz ?? Niemiecki porządek ??
Czyli zmiany jeśli są to nieznaczące lub poprawili jakieś znalezione błędy bez zmiany map.
Ostatnia aktualizacja sporo pozmieniała na mapie w kilku miejscach w których jeżdżę. Pojawiły się też nowe drogi których nie było i ciekawostka (ciekawe czy nie korzystają z danych zwrotnych z nawigacji jak jest się podpiętym do sieci) bo pojawiła się droga którą właściwie tylko ja jeżdżę - dojazd do posesji łącznie do miejsca mojego, właściwie stałego parkowania. Tej drogi nie było i nie ma jej na żadnej mapie internetowej - a tu niespodzianka na nowej jest. Czyżby odczytywali dane wysyłane przez samochód i na tej podstawie przeprowadzali korektę w nowych mapach ???
Rozumiem, że najnowsza aktualizacja dotyczy DM, bo dla DP zniknęła nawet aktualizacja z listopada, a zastąpiono ją 2017.08.08. Coś nie tak chyba jest z naszymi mapami na DP..
Panowie pytanie do was. Posiadam oryginalną kartę, do której przez "moment" straciłem dostęp, kupiłem nową SD, pełen format, później skopiowałem 1:1 zawartość oryginalnej karty (wraz z plikami ukrytymi)- system nie rozpoznaje karty.
Karta była sformatowana na Fat32, dzisiaj dopiero pójdzie na NTFS.
ale jak ma rozpoznać, skoro możemy sformatować kartę (po formacie, żadne informacje nie zostają na karcie)