Witam Panowie, przepraszam jeżeli to nie ten dział , ale staram się poszukać odpowiedzi na poniższy temat .
Mam Volkswagena CC z 2015 roku.
Niestety od dłuższego czasu mam duży problem z systemem Keyless.
Po zakupie auta system działał w miarę poprawnie, niestety po jakimś czasie zaczął działać sporadycznie aż zamilkł na stałe. Stwierdziłem, że może dorobię kluczyk i okazało się, że kluczyka nie można doprogramować do modułu. Nie ukrywam, że byłem w Poznaniu u bardzo dobrego fachowca i diagnoza - moduł komfortu.
Zdecydowałem się na zakup nowego modułu komfortu w serwisie Volkswagena ( koszt nie mały bo 3 tys. zł).
Zainstalowałem nowy moduł i niestety system Keyless nadal nie działa .
Ponownie pojechałem do fachowca od kluczy i niestety nadal brak możliwości dokodowania klucza.
W końcu stwierdziłem, że będę korzystał z auta bez Keyless gdyż nigdzie nie mogę rozwiązać tego problemu.
Niestety ostatnim czasem zaczął szwankować jedyny sprawny kluczyk , po prostu bardzo kiepsko reaguje auto na pilota , myślałem, że to mróz ale temperatura się zmieniła a problem nadal jest.
Panowie, szukam jakiegoś dobre fachowca lub jakieś dobre porady co można zrobić gdyż obawiam się, że w końcu nie otworzę auta (baterię wymieniałem).