W 2.0TDI 240km na prwno jest jak sprzedawca mowil, jest dodatkowy aku w miejscu koła i tuba tez.
Panowie, przeczytałem wątek i nadal nie wiem czym różni sie dokładnie dynaudio od audi standard z DMP. Czy tylko glośnikiem centralnym i subwooferem w kole czy coś jeszcze? I drugie pytanie, jak slrawdza sie DMP w praktyce, czy nie brakuje pokreteł?
DYNAUDIO Excite Surround.Jeżeli lubisz zatapiać się w ulubionej muzyce, delektując się każdym niuansem, precyzyjnymi basami i krystalicznie czystymi sopranami, zakochasz się w systemie nagłaśniającym DYNAUDIO Excite Surround duńskiego specjalisty od sprzętu HiFi. Osiem głośników perfekcyjnie dostrojonych do akustyki wnętrza, głośnik centralny, subwoofer i 16-kanałowy wzmacniacz o mocy 400 W odtworzą idealną ścieżkę dźwiękową dla każdej trasy. Dzięki Digital Signal Processing (DSP) uwzględniającemu emisję każdego głośnika w zależności od jego pozycji, poczujesz się, jakbyś siedział na najlepszym miejscu w sali koncertowej. Niezależnie od tego, czy lubisz muzykę akustyczną, czy elektroniczną, czy podkręcasz głośność do maksimum, czy ustawiasz na minimum – zawsze będziesz cieszyć się optymalną jakością dźwięku.
Z tym spaleniem proponuję zadzwonić, aby upewnić się na 100%, do Serwisu lub poproszę o wypowiedź elektronika na forum.Wg mnie subwoofer nie powinien się spalić. Nigdzie też nie ma na nim informacji, że po odłączeniu subwoofera nie wolno włączać radia.
Ktoś testował wyjmowanie subwoofera? Podobno rezystencja układu się zmienia i można spalić wzmacniacz.. tak gdzieś słyszałem i tak mi w aso powiedzieli..
W opcji Dynaudio mamy dodatkowe wytłumienie drzwi specjalną gąbką co da sie sie odczuć
Jeszcze jedna cenna informacja względem różnic:W opcji Dynaudio mamy dodatkowe wytłumienie drzwi specjalną gąbką co da sie sie odczuć