Robi się ciekawie, mam Discovery Media i App-Connect (zamówione razem z autem) i pomimo kilku prób nie zadziało ani android auto, ani też apple car-play.Fakt, że spędziłem może pół godziny z tematem i może nie wszystko o tym wiem.Coś mi w głowie świta, że trzeba było brać DAB+ zamiast App-Connect.Ma ktoś może działające App-Connect? Z jakim aparatem i wersją androida?
zainstalowałem w telefonie Car Mode
To Apple dało ciała, błąd co może mieć swoje konsekwencje. Dobrze że już to naprawili. W czasie jazdy? Jak dla mnie, to trochę niebezpiecznie.
Nie działa też przycisk obsługi głosowej na kierownicy bo nie mam wykupionej opcji obsługi głosowej.
Cytat: romek w Dzisiaj o 15:13:28Nie działa też przycisk obsługi głosowej na kierownicy bo nie mam wykupionej opcji obsługi głosowej.Przytrzymaj dłużej, włączy się asystent od Google - o ile aktywny w urządzeniu.Również Twoich problemów nie traktował bym jako powodów do rezygnacji z opcji, wynikają raczej z posiadanego urządzenia niż systemu w samochodzie.
Nawet pomimo obecnych niedogodności w moim przypadku (podłączanie przez huba i sporadyczne rozłączanie) cieszę się, że kupiłem App-Connect.
ale ja nie rozumiem po co hub? to jakiś problem z kablem lub telefonem. A sprawdzałeś inny telefon?