Witam Was klubowicze
Na początku wypadałoby się przywitać i krótko coś o sobie napomknąć.
Mam na imię Teresa i jestem z Gliwic.Prawko posiadam od 2007 r.
Pierwszy mój samochód to był fiat uno fire,nie cały rok nim pojeżdziłam,dopóki z mojego uno nie stała się harmonijka,
bo wjechał we mnie gość,zgniatając mi moje pierwsze autko nie do naprawy już praktycznie.
Potem kupiłam vw polo 6n z 1997r.z silnikiem 1.0 benzyna.
Służył mi przez 12 lat.Sprawował się świetnie jakiś większych problemów mi nie sprawiał.
Zawsze odpalił i nigdy nie zawiódł.
Z czasem trzeba było pomyśleć o czymś nowszym rocznikowo i w pażdzierniku 2020 kupiłam
vw polo 6 r rocznik 2010 silnik 1.4 benzyna 85KM.
Zanim dokonałam zakupu czytałam o tych samochodach i silnikach pod kątem awaryjności
wchodząc na różne strony motoryzacyjne i podsumowując stwierdziłam,że te auta miejskie są godne zakupu
dobre do jazdy po mieście i do pracy,bo pod tym kątem szukałam samochodu.
Ponieważ jestem fanem vw w grę wchodził tylko vw i padło na polo 6 r.
Pół roku temu w pażdzierniku 2021 mój chłopak kupił sobie vw jetta z silnikiem 1.8 benzyna.
Oboje jesteśmy fanami vw, a ponieważ nie raz już wchodziłam na Waszą stronę klubowiczów,nie raz
już zagłębialiśmy się w tematy mechaniki samochodowej,bo trzeba se było coś przy aucie zrobić,czy
naprawiać,nie raz też podziwiałam niejednych z was wypowiedzi i zainteresowania tematami stwierdziłam,że
też chce do Was dołączyć,bo wiem że mogę sie tu dużo dowiedzieć,nauczyć,a może nawet i ja bede mogła
kiedyś służyć pomocą.
Witam jeszcze raz i cieszę się,że mogę do Was dołączyć.