0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
taki z końcówką L która ponoć naprawia problemy z prądem. Kupiłem moduł, pojechałem do gościa który mi to zakodował i wymienił no i problem jak był tak jest.
Doggie weź Ty się otrzasnij
lecz okazało się, że oba kable "prądowe" mają prąd stały - nie ma żadnego po zapłonie
16-pinowe główne złącze audioNumerPIN Funkcja1 Prawy tylny głośnik, dodatni2 Prawy głośnik przedni, dodatni3 Lewy głośnik przedni, dodatni4 Lewy głośnik tylny, dodatni5 Prawy głośnik tylny, negatyw6 Prawy głośnik przedni, negatyw7 Lewy głośnik przedni, negatyw8 Lewy głośnik tylny, negatyw9 CAN wysoki10 CAN niski11 Wyciszenie radia (podczas korzystania z telefonu)12 Przyłącze ujemne, zacisk 3113 Złącze do włączania i wyłączania sterowanego kluczykiem zapłonu (styk S)14 Terminal systemu alarmowego (opcjonalnie)15 Przyłącze dodatnie, zacisk 3016 Sygnał sterujący systemem antykradzieżowym, SAFE
12-pinowe złącze BNumerPIN Funkcja2 Zmieniacz CD, lewy i prawy port, uziemienie4 Zmieniacz CD, zasilanie napięciem, dodatnie6 Zmieniacz CD, magistrala wyjścia danych (wymiana danych do sterowania zmieniaczem CD z systemu nawigacji radiowej do zmieniacza CD)7 Wejście AUX, audio, prawy pozytyw8 Zmieniacz CD, lewy port audio, pozytyw9 Zmieniacz CD, dźwięk z prawym portem, pozytyw10 Zmieniacz CD, sygnał sterujący11 Zmieniacz CD, dane w magistrali (wymiana danych dla sterowania zmieniaczem CD z zmieniacza CD do systemu nawigacji radiowej)12 Zmieniacz CD, magistrala zegarowa (wewnętrzny protokół testowy do monitorowania przepływu danych)
podesłanego przez pana
Niestety ubolewam trochę nad tym, że nie mam tego trybu "oszczędzania energii" i nie mogę włączyć radia jeśli nie ma kluczyków w stacyjce,