Autor Wątek: Woreczek  (Przeczytany 1732 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gulasz

•  -baned-
  • Marka: Mercedes
  • Silnik: 1.9 M-TDI
  • Moc: 75 KM
  • Skrzynia: MT
  • Napęd: FWD
  • Rej: GD
Woreczek
« dnia: 24 - Marzec - 2017 - 14:35:43 »
Można kupić cement w workach albo w workach.

Zamieściłem fotki by pokazać że mój dyliżans nie ma lekkiego życia a i to że kucyki dają radę spokojnie przewozić takie woreczki .

Offline andrew7800

• Clubowicz
  • VW: Sharan I 2FL
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Kod: BRT
  • Moc: 140 KM
  • Rej: BKL
Odp: Woreczek
« Odpowiedź #1 dnia: 24 - Marzec - 2017 - 22:07:03 »
O zapakowałeś dwa Big bagi? Ten pierwszy to przez boczne drzwi pakowałeś ale ten od tyłu to jak się udało? Widlakiem ale klapa tylna nie przeszkadzała? Chyba że paleciakiem z pod rampy po najazdach?

Offline Gulasz

•  -baned-
  • Marka: Mercedes
  • Silnik: 1.9 M-TDI
  • Moc: 75 KM
  • Skrzynia: MT
  • Rej: GD
« Odpowiedź #2 dnia: 24 - Marzec - 2017 - 22:20:13 »
Od tyłu mimo że klapa otwierana do góry idzie zapakować paletę bez najmniejszego problemu (jak operator kumaty ).Nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz takie numery. Bardziej chodziło o pokazanie jak zwykły klekocik 1.9 d daje radę targać takie coś. Jak słyszę że komuś mało ponad 100 KM to nie mam pojęcia co oni muszą targać .Przy okazji każdy może zadać sobie pytanie co pokazywały by czujniki ciśnienia jak po 3,5 wiatru a fura prawie na felgach stoi przy takim załadunku.

Offline andrew7800

• Clubowicz
  • VW: Sharan I 2FL
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Kod: BRT
  • Moc: 140 KM
  • Rej: BKL
« Odpowiedź #3 dnia: 24 - Marzec - 2017 - 22:44:55 »
To że przewozisz takie a nie inne towary to wcale mnie nie dziwi bo takie jest przeznaczenie auta. Co do kumatego operatora widlaka to się z Tobą zgodzę że da radę ale jak byś trafił świeżaka to auto by kiepsko mogło wyglądać.  :evilmrgrin:
Co do mocy to przy przewożeniu ładunków nie zawsze jest potrzebna duża moc a wystarczy umiejętność kierowcy. Spokojnie, powoli i jedziemy. :D
W autach osobowych moc najbardziej jest potrzebna żeby szybko ruszyć czy przyspieszyć podczas wyprzedzania jak poruszamy się szybko z punktu A do punktu B. Mi jest potrzebne i jedno i drugie wtedy jestem mega zadowolony. :P

Tagi wątku: