Autor Wątek: DOPOSAŻENIA (montowanie dodatkowych funkcjonalności w niższych wersjach modelowych)  (Przeczytany 849 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemo567

• :: StartLine
  • VW: Golf VIII
  • Silnik: 1.5 TSI
  • Moc: 130 KM
  • Skrzynia: MT
  • Napęd: FWD
  • Rej: WX
Cześć
Po zakupie VW Golf VIII Variant w wersji Life brakuje mi jedynie lusterek składanych elektrycznie (nie regulowanie - bo takie są, a właśnie składanie elektryczne).

W związku z tym moje pytania są następujące:
- czy ktoś z forumowiczów zna i może polecić jakieś konkretne miejsce w Warszawie  ( + poza jeśli ktoś zna) gdzie jest możliwość doposażenia auta w np właśnie składane lusterka elektryczne i inne np kamera cofania
- jakie są szacunkowe koszta takiego doposażenia/ czy można wykonać to w ASO ?
- czy w przypadku montażu takich lusterek trzeba je wymieć całe czy do tych które mam obecnie są po prostu dokładane jakieś silniczki czy coś takiego?

P.S nie potrafię wykonać tego samodzielnie i nawet nie chce próbować także rady jak to zrobić we własnym zakresie są zbędne :)

Dziękuję.

Offline Szaczek

• :: StartLine
  • VW: Polo V
  • Silnik: 1.6 TDI
  • Kod: CAYB
  • Napęd: FWD
  • Rej: ZPL
Cześć.

Jako nowy posiadacz Golfa 8 Variant z 2022 roku, chciałbym się podpiąć do tematu i zapytać czy ogarnąłeś u siebie temat lusterek.
Również posiadam wersję bez składanych lusterek i chciałbym doposażyć swój egzemplarz w tą funkcjonalność oraz w asystenta martwego pola.
Będę wdzięczny za informacje w tym temacie.
Pozdrawiam

Tagi wątku: