Witam,
Auto Passat B6 2.0 TDI 140 km BMP
Ogrzewanie zaczęło wariować raz grzało a następnie tylko zimne powietrze. Przeszukałem już tyle artykułów w Google i do końca nie znalazłem odpowiedzi. Teraz całkowicie zimne leci. Dodam że czujnik sprężarki jest odłączony bo wyskoczył mi błąd 898 i chciałem wtyczkę przeczyścić ale niestety w połowie od czujnika plastik pękł wydaje mi się od utleniania bynajmniej tak wygląda to więc czujnik do wymiany na sprężarce. Innych błędów nie mam, wymieniłem panel klimatronika, zrobiony test położenia klap, termostat odpada bo ciepło dochodzi aż do nagrzewnicy (wymieniona jest na nową miesiąc wcześniej), a co lepsze to w nagrzewnice dmucha zimne powietrze i jak by wychładzało nagrzewnice(zasilanie nagrzewnicy ciepła rurka i powrót tak samo). I mam pytanie czy to przez ten czujnik na sprężarce chociaż po odłączeniu tego czujnika jeszcze działało ogrzewanie parę dni. Silnik trzyma cały czas 90 C. Czujniki temperatury pokazują wszystkie zgodnie. Mam program Delphi i kabel.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc bo już głupiej bo nie wiem gdzie szukać a zimno jak się jeździ.