Sorki, że nie odpowiadałem, ale nie miałem powiadomień (musiałem chyba wyłączyć lub nie włączyć).
Odnośnie części, to do zamówionej rolety były dołączone dwa plastiki i tyle z części, to wystarczyło, aby roletę wymienić i aby działała (w moim przypadku).
Maniekpst: roleta zwija się sama z racji działania taśmy sprężynowej, ja miałem natomiast odklejoną w niektórych miejscach roletę (materiał) od tej taśmy miedzianej i kleiłem kropelką, jakiś czas wytrzymało, ale taśma w niektórych miejscach była mocno pogięta, w materiale rolety też już były dziurki gdzie nie gdzie, więc wymieniłem całość.
Jeżeli roleta jest cała i taśma też, jak również plastiki (mocowane do taśmy sprężynowej przy rolecie) które wpina się (wprowadza) do prowadnicy przy dachu, to skręconą roletę włóż do metalowej obudowy (jeżeli dobrze pamiętam, to aby kostkę wpiąć do silniczka i tak musiałeś ją odkręcić, więc wiesz, że metolową obudowę odkręca się) i wprowadź roletę (plastiki mocowane do taśmy) do prowadników przy dachu, powinno działać. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to opisałem. Trochę zabawy z wymianą rolety było, ważne żeby te plastikowe (ślizgi) dobrze włożyć w prowadnice.
Tu bardziej aktualne oferty, ale trzeba upewnić się, że będzie pasować do modelu (szerokość rolety , ewentualnie długość też), ta z linku co podałem na początku, niby do poliftowych Tigów, ale do mojego pasowało również.