Jest j. polski. Jest też historia napięcia chyba z 30 dni i można przeglądać poszczególnie dni lub tygodnie. Jest też szczegółowy wykres z ostatnich 2 rozruchów w skali 6 sekund - dodatkowo podawane jest też najniższe napięcie i można sobie ustawić ostrzeżenie jeśli spada zbyt nisko.
Urządzenie jest dość zaawansowane. Ma nawet możliwość aktualizacje firmware - przez pół roku były chyba dwie i kilka aktualizacji samej aplikacji. Faktycznie zdaje się coraz lepiej działać.
Na marginesie: ostatnio bawiłem się z ładowarką akumulatora Victron, czyli myślałem drogi, profesjonalny sprzęt, a miałem np. spore problemy z aktualizacją firmware, która się automatycznie uruchamiała - nie udało się z komórki, ostatecznie poszła na jakimś starszym tablecie. Producent sugerował próbować "wielokrotnie" lub najlepiej skorzystać z telefonu Apple... W tym tanim chińskim gadżecie nigdy nie miałem takich problemów. Przy czym aplikacja powinna być uruchomiana cały czas w tle (nie zużywa dużo zasobów i nie wymaga szczególnego dostępu, poza chyba lokalizacją, co zdaje się być standardem w Android), wtedy najlepiej łączy z BT, bez tego jest problem z odczytem napięcia podczas rozruchu - może to poprawią w kolejnej aktualizacji...