Witam zmagam się z brakiem mocy w moim 1.8 T AGU. Pierwsze pod nóż co poszło to turbosprężarka która dymiła,po wyciągnięciu okazała się cała popękana także od kolegi dostałem K03S ,zregenerowałem je ,nowa cześć gorąca przyszła ,efekt dokładnie to samo żadnych zmian.Z kolegi AGU podkładaliśmy już wszystko,przepustnice,n75 ,przepływke,komputer(ma też AGU ze zdjętym immo),dalej szczelność dolotu sprawdzona 2 razy no i teraz pomiary.Zamontowałem bost gauge i pokazuje mi ,że nabija przy pełnym otwarciu przepustnicy jakieś 5 bar,wartości przepływomierza przy 6,500 obr to jakieś 140 mg ,błędów na kompie brak,ciśnienie paliwa sprawdzane w sumie to pompa paliwa jest nówka sztuka a na gazie to samo.Auto ledwo buja się do 180 km/h.Jakieś propozycje Panowie bo serio nie wiem już gdzie szukać.A jak zdejmę wężyk z WG to idzie jak wściekły.Niby Blow oFFa mam zamiast DV ale podmieniałem kolegi BOW i na odwrót i jego auto idzie jak wściekłe a moje nie.Ktoś coś ??
[gmod]Proszę zwrócić szczególną uwagę, na miejsca stawiania znaków interpunkcyjnych. Tego nie da się normalnie czytać.[/gmod]