Autor Wątek: Internet - komunikat \"Ta witryna jest nieosiągalna\"  (Przeczytany 1378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pretor

• administrator
    • VW Club Polska
  • VW: Tiguan I
  • Model: SUV
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Kod: CBAB
  • Moc: 140 KM
  • Skrzynia: MT-6
  • Napęd: 4x4
  • Rej: OK
Internet - komunikat \"Ta witryna jest nieosiągalna\"
« dnia: 28 - Lipca - 2018 - 17:54:14 »
Cześć, od kilkunastu dni, nie mogę czytać wiadomości na sportowym portalu należącym do WP.pl.
Wchodząc z przeglądarki (Opera, Chrome, Vivaldi) w komputerze (moim lub żony), po wybraniu adresu "sportowefakty.wp.pl" - strona mieli przez około 1-minutę i wywala komunikat: "Ta witryna jest nieosiągalna". Co ciekawe korzystając z połączenia LTE w smartfonie, łączę się z tą stroną bez żadnego problemu ale już łącząc się za pomocą WiFi, występuje ten sam problem co poprzez komputer.

W domu korzystam z LTE Plusa za pomocą routera Huwei B593s-22 i tylko ja mam do niego dostęp.
Problem pojawił się jakiś czas temu a dotyczy tylko tego wyżej wspomnianego adresu i z tego co pamiętam, to w routerze nic nie zmieniałem.

Podejrzewam że problem leży w ustawieniach routera, ale nie wiem czego może dotyczyć i jak to "naprawić" ::)

Z góry dziękuję za skuteczną pomoc ;)

Dodano:  18 - Sierpnia - 2018  -  08:49:23
Niedawno wszystko samo bez żadnej ingerencji powróciło do normy ale dalej nie znam przyczyny ::)

Tagi wątku: