Od pewnego czasu mam problem z opuszczonymi drzwiami w moim Caddy .....................
Zdjęcia niewiele pokazują, nic nie piszesz z czego to wynika, czy była jakaś stłuczka która naruszyła geometrię mocowania drzwi czy to następowało długo a dopiero teraz zaczęło Ci przeszkadzać ?
Ja w innym aucie niż Caddy mam opuszczone drzwi i też by je domknąć muszę trzasnąć by zamek wskoczył na zaczep wystający ze słupka.
W moim przypadku wyrobiony jest zawias dolny i drzwi mają luz góra-dół, jedyną receptą u mnie jest wymiana zawiasu dolnego lub jego regeneracja.
Sprawdź przy otwartych drzwiach na ok. 20 - 30 cm czy w Twoim Caddym mają luz góra-dół, może wyrobiony zawias jest tego przyczyną ?
VWFan
Zauważyłem że tworzysz nowy wątek o tym samym problemie, czy nie prościej byłoby Ci wrócić do poprzedniego postu niż pisać kolejny ??
Czy orientujecie się czy w Caddy III jest możliwość regulacji drzwi kierowcy? Ostatnimi czasy opuściły się .............
Prośba do administratora by scalił te dwa wątki w jeden wszak dotyczą tego samego problemu u tego samego użytkownika.
VWFan