A możesz mi podpowiedzieć jaki inny powód niż bezpieczniki może być związany z faktem utraty oświetlenia wewnątrz samochodu? Czy przy okazji coś innego niż oświetlenie mogło przestać działać jeżeli odpowiadałby za to bezpiecznik?
Dodano: 09 - Października - 2019 - 15:32:59
Pobieranie odblokowane :-)
A więc pytanie dotyczące tego schematu. To co w instrukcji jest po lewej ja mam po prawej - w sensie te małe bezpieczniki. Czy tu nie ma znaczenia tylko patrzeć po numerach slotu na bezpiecznik?
Co w wypadku, gdy na instrukcji jest napisane że ma być tam bezpiecznik, a go nie mam wsadzonego?
Pytam bo wydaje mi się, że mam mniej bezpieczników niż jest napisane na wykazie, a samochód kupowałem jako podemonstracyjny i poserwisowy w salonie VW.
Dodano: 09 - Października - 2019 - 20:54:40
Może ktoś będzie w stanie pomóc w kwestii oświetlenia wewnętrznego. W którym miejscu powinien być umiejscowiony bezpiecznik? Załączam zdjęcie mojego panelu bezpieczników wewnętrznych. Jetta 2014 rok 1.4 TSI 125KM wersja Highline.
Schemat bezpieczników dostępny na forum odnosi się tylko do bezpieczników pod maską z tego co zauważyłem. Poza tym znalazłem różne schematy bezpieczników i zdjęcia panelu bezpieczników i każdy wygląda inaczej.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc!