- System kontroli ciśnienia w oponach - 750pln
- Boczne poduszki dla zewnętrznych siedzeń z tyłu - 1360pln
- Kamery 360 - nie mam, strasznie chciałem ale teraz zupełnie nie cierpię na brak, system czujników działa precyzyjnie - poza tym jak znam życie jak potrzeba to i tak nic nie widać bo kamerki brudne :p i trzeba wysiąść z auta żeby czyścić.
byłem przkonany że w wersji highline już jest kamera cofania. Rozumiem, że się myliłem?
Kamera cofania ma spryskiwacz przez co jest to naprawdę super przemyślane i praktyczne rozwiązanie, jeśli masz włączony wsteczny bieg to włączenie spryskiwacza tylnej szyby
Kabe ten spryskiwacz jest tylko w 360-ce czy tez zwyklej kamerze cofania?
Potwierdzam natomiast że 12 czujników jest ok choć nie wiem jak u Was ale czas reakcji (pojawienia stanu odległości od przeszkód na ekranie) mógłby być trochę szybszy - w poprzednim aucie (Skoda) jak tylko podjeżdżałem za blisko z małą prędkością to od razu miałem informację na ekranie, tu działa z opóźnieniem i czasem pro-aktywnie sam naciskam przycisk uruchamiający system czujników parkowania dla świętego spokoju żeby widzieć ile brakuje do przeszkody.Ale może to jeszcze kwestia wyczucia auta, którego gabaryty są jednak słuszne