Hej
Jestem Łukasz lat 22 mieszkam pół swojego żywota w UK i szperam w passatach dłuższy czas, więc pomyślałem że może moja wiedza przyda się tu na forum i może uda mi się uzyskać też pomoc od was gdy będę jej potrzebował

Może lepiej się wam przedstawię, czym się zajmuje itp...
Otóż jak już wspomniałem szperam w passatach już jakiś czas, ale od dziecka siedze w silnikach co w jakimś stopniu kreowało osobę którą jestem dziś. Moim ostatnim projektem była stara XT600 z 86r którą kupiłem w częściach poukładaną w skrzyni po ziemniakach, ponad roką ja robiłem ale było warto

Może to troche przybliży jakie mam zainteresowania i co porabiam w wolnych chwilach haha.

Obecnie jestem na drugim roku, studiuję Inżynierię Mechaniczną w Coventry a zaocznie uczę się kodowania programów na platformę Windows. W wolnych czasie zajmuję się też webmasterką, robię różne strony internetowe (Głównie fora) więc jeżeli jakaś pomoc na forum jest potrzebna z chęcią pomogę.
Posiadam Passata B5 1.9 TDI po lifcie którego odkupiłem od rodziców jakiś czas temu, pamiętam ten dzień jak to auto zostało zakupione z bardzo niskim przebiegiem (Ledwo silnik był dotarty). Przez co było bardzo dbane, sam doglądałem czy wszystko działa jak należy i nigdy z tym autem nie było problemów. A zrobiliśmy nim z UK do PL chyba jakieś z 7 razy, wtedy bardzo zaimponowało mi to auto jako że spalanie potrafiło spaść do takiego stopnia że od granicy Polskiej do Dover spaliło paliwa za jedyne 60 Euro, a pod Londynem komputer pokazywał że jeszcze na tym paliwie zrobie nie całe 100km. Więc pomyślałem że tego mi trzeba, auto którę jest wdzięczę i zawsze dowiezie d*pe na miejsce