dla mnie średnio wygodne w trasie
Poprostu nie leży mi pozycja za kierownicą najwidoczniej.
a czy w Tiguanie jest bardziej komfortowo, mam odmienne zdanie
Po landroverze czy tigu tego nie mam. Poprostu nie leży mi pozycja za kierownicą najwidoczniej.
Ja osobiście to w dłuższe trasy wolę sharana od golfa gdyż pozycja za kierownicą jest jednak bardziej siedząca niż leżąca.
Dużo zależy też od rodzaju zawieszenia, czy sportowe czy zwykle. W moim Tiguanie R-line na kołach 255/40/19 komfortu w ząb nie uświadczyłeś
Czego to ludzie nie robią dla urody!
W moim Tiguanie R-line na kołach 255/40/19 komfortu w ząb nie uświadczyłeś
Nie zrozum mnie źle, bo wyglądał fantastycznie ale jak dla mnie pakowanie niskich profili do takich samochodów to komedia.
Ja osobiście nawet nie jestem pewien czy chciałbym u siebie na lato 235/50/18 (bo mimo wszystko Tiguan jest jednak stosunkowo sztywny).
Jak widzę, że nowa eRka ma 255/35/21 to mnie śmiech bierze
Nawet starsze generacje AMG czy M miały profile 40 czy 45.
na 17 czy 18 calach, to by była wizualna komedia, poza tym zero prowadzenia podczas dynamicznej jazdy
juz pierwszego testu by nie zaliczył
Zapytaj o ofertę na stronie Mieloch - Motocykle na pewno doradzi
gaznik mam Dellorto 17.5
Przykładowe modele samochodów do których jest przeznaczony pokrowiec:ALFA ROMEO StelvioAUDI Q3, Q5, Q7BMW X1, X3, X5CHEVROLET Orlando, CaptivaDACIA Duster, Dokker, LodgyFIAT DobloFORD Kuga, Escape, C-Max, HONDA CR-VHYUNDAI Tucson, ix35JEEP Cmmander, Compass, CheerokeKIA Sorento, SportageLAND ROVER FreelanderMAZDA CX-5, CX-7, CX-9MERCEDES GMITSUBISHI Outlander, PajeroNISSAN X-Trail, Qashqai, MuranoOPEL Crossland X, Grandland XPEUGEOT 3008, 5008, Partner, RifterRENAULT Koleos, KadjarSAAB 9-4X, 9-7XSEAT Arona, Ateca, AronaSKODA Kodiaq, KaroqSSANGYONG Kyron, Musso, RextonSUZUKI Grand VitaraTOYOTA Rav4, 4Runner, Land CruiserVOLKSWAGEN Tiguanm T-Roc, Touran, TouaregVOLVO XC60, XC90