Moduł komfortu wyciągnięty i sprawdzony, nie ma w nim wilgoci ani żadnych widocznych uszkodzeń. Wtyczki i kable posprawdzane wzrokowo, nie widać żadnych przetarć a wszystkim kabelkami poruszałem i sprawdziłem czy nie są połamane.
Znalazłem spalony bezpiecznik 30A i wymieniłem go, zaraz też pojawiły się kierunkowskazy i panel klimy zaczął działać normalnie. Niestety teraz non stop świecą się z światła stop i dodatkowo świeci się kontrolka ABS i czerwone kółko z wykrzyknikiem. Sprawdziłem automat stopu pod pedałem hamulca i jest sprawny, dodatkowo rozebrałem osłonę progu i tez nic tam nie stwierdziłem.
Moim podejrzanym jest moduł ABS, parę dni przed tą awarią kontrolka ABS zapaliła się dwukrotnie ale zgasła a sam ABS działał przy hamowaniu na mokrym.
Dodano: 16 - Września - 2017 - 20:38:35
Auto trafiło do elektromechanika i już jest zrobione, niestety jeszcze nie odebrane

Okazało się że moduł ABS miał gdzieś zwarcie a wtyczka wchodząca do niego aż się stopiła z temperatury pod wpływem tego zwarcia.
W poniedziałek jak odbiorę auto, to wrzucę fotki wymienionego modułu i napiszę coś więcej o przyczynach i samej naprawie