0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przecież wojtek.vw napisał, że po skasowaniu danych na oryginalnej karcie SD --- NIE SFORMATOWAŁ JEJ --- tylko rozpakował na nią pobrane ze strony VW pliki z nawigacją i... pisze, że wszystko mu działa bez problemu.
wsuniesz nie tam gdzie trzeba
DM, auto mam z USA i oryginalną kartę ale z mapami USA, wgrałem mapy EU ale DM nie widzi teraz karty Jakieś pomysły
Tutaj to raczej trzeba przekodować jednostkę na wersje EU, żeby działały
Ja bardzo często używam wybieranie głosowe do wyznaczenia drogi do domu. Naciskam przycisk na kierownicy i mówię: "prowadź do domu" I wtedy słyszę odpowiedź: "wyznaczam trasę do adresu domowego" :-) polecam
Ja bardzo często używam wybieranie głosowe do wyznaczenia drogi do domu.
To na imprezy się nadaje- prowadź do domu i można się zdrzemnąć
To co nawigacja wyswietla to jest tylko i wylacznie wina danych mapy. Nie programu. (...)Mnie najbardziej denerwuje, brak mozliwosci zglaszania takich kwiatkow.
Tutaj tez widac bezwladnosc Googla w PL. Jesli jestem online to POI Stacji pokazuje tez ceny. Ale nigdy nie pokazalo mi aktualnej ceny jak na stacji. Po drugie nie mozna wybrac czy chce cene ON czy Benzyny (pomijam rozne rodzaje)
Troche nie do konca macie racje.To co nawigacja wyswietla to jest tylko i wylacznie wina danych mapy. Nie programu.
Jesli dane mapy sa takie jakie ynetlygentny geodeta wpisal to takie sa.
W Lodzi jest taka ulica: Mjr Jana Piwnika "Ponurego"Nie chcecie wiedziec jak nawigacja z ustawionym jezykiem EN to wypowiada.Ja z kolei nie chce wiedziec jak to musielibyscie wypowiedziec aby nawigacja zrozumiala.
Mnie najbardziej denerwuje, brak mozliwosci zglaszania takich kwiatkow.W aktualenj mapie jest wiele S-ek, ktore jeszcze sa w budowie albo planach a nawigacja przez nie planuje trase.
Wyszukiwanie tekstem wpisanym jest wlasnie z Google jesli jest polaczenie do Internetu.
Tutaj tez widac bezwladnosc Googla w PL. Jesli jestem online to POI Stacji pokazuje tez ceny. Ale nigdy nie pokaza Po drugie nie mozna wybrac czy chce cene ON czy Benzyny (pomijam rozne rodzaje)
Dane paliw w Car-Nat dostarcza Inrix. Domyslne pokazywane jest standardowe paliwo dla twojego silnika, ale mozna wyswietlic ceny wszystkich paliw na stacji.Zeby nie bylo dane sa bezuzyteczne i praktycznie zawsze jest roznica w stosunku do rzeczywistosci.
To taktyka Navteqa. Wole to niz to co robi teleatlas (czekanie miesiacami po otwarciu nowej drogi bo jej nie ma w danych). Jest tez drugi stan - nawigacja przez droge nie prowadzi, ale jak juz wiedziesz na nia to zaczyna.Jak to mozna lepiej rozwiazac pisalem w innym poscie.