Poczytaj o TE1. Ja już słowem więcej nie napiszę w kwestii ostrzegania.
Fajnie, ze ostrzegasz, ale po co straszysz TD1 jak VCDS nigdy takiej flagi nie ustawi. Co do TE1, to slyszales o kims kto taka flage dostal przez modyfikacje uzywajac VCDSa?
Select STG 03 (brake electronics)STG adaptation -> function 10Select dynamic approach assistantAdjust value accordingly (default value: normal) Early brake releases quickly and hardly requires any gas (starting jerking is no longer noticeable)Normal factory standard (noticeable jerk at start up) Late brake releases late and only with a relatively large amount of gas (strong jerking during acceleration) start-up)
1. Da się uruchomić w DM opcję "Bird View"? Kamery 360 mam.
2. Da się wydłużyć czas oczekiwania w gotowości w trybie Traffic Jam Assist? Chodzi o to, że po dohamowaniu za poprzedzającym pojazdem, system kilka sekund czeka w gotowości i jak w tym czasie auto przed nami ruszy, to my też bez dotykania czegokolwiek ruszymy za nim, ale jeśli czas gotowości minie, żeby ruszyć trzeba nacisnąć na gaz lub "res" na kierownicy.
3. Da się uruchomić obsługę głosową?
Kilka pytań do fachowców od VCDSa:1. Da się uruchomić w DM opcję "Bird View"? Kamery 360 mam.
Control unit: 6C Camera System Rear ViewValues: 3D_Presentation: Old value: OffNew value: On
Czy "dasię" programowo to zmienić ?
@Już_nie_Passat - robiłeś ta modyfikacje na wcześniejsze popuszczanie hamulca?
pożałowali za funkcje takie jak car play, sterowanie głosem, o których nie zawsze myśli się konfigurując auto.