0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
"Eco ACCUkład ACC dysponuje trybem Eco. Na wyświetlaczu zestawu wskaźników wyświetlają się informacje, w jaki sposób można pokonywać różne odcinki z jak najmniejszym zużyciem paliwa. Z uwzględnieniem ograniczeń prędkości w terenie zabudowanym i poza nim, a także skrzyżowań, zakrętów, świateł drogowych, i znaków pierwszeństwa przejazdu ACC automatycznie dopasowuje prędkość samochodu. Przyczyna dostosowanie prędkości jest wyświetlana na wewnętrznym zestawie wskaźników"
Z uwzględnieniem ograniczeń prędkości w terenie zabudowanym i poza nim, a także skrzyżowań, zakrętów, świateł drogowych, i znaków pierwszeństwa przejazdu ACC automatycznie dopasowuje prędkość samochodu. Przyczyna dostosowanie prędkości jest wyświetlana na wewnętrznym zestawie wskaźników"
Heh przejrzałem praktycznie wszystko dot. Tiguana w necie i mimo, że teraz próbowałem to odszukać, to niestety mi się nie udało.
Link?
Ja się pytałem, czy sprzężenie o którym piszą w instrukcji
Sam jestem ciekaw ;-) Taki system ma volvo które testował Zachar i jest na YT.
Wracając do instrukcji to macie ją w wersji papierowej czy jest w elektronicznej. Chętnie bym się zapoznał przed odbiorem.
Instrukcje są uaktualniane, więc w zależności od daty wydania to może być na innej stronie.W instrukcji z 11.2016 (Polskiej) to jest na stronie 231, po prawej u góry.
Może po prostu ACC działa inaczej jak ustawimy profil jazdy na ECO
Dokładnie sprawdziłem, tak więc ECO ACC nie działa tak jak w instrukcji jest napisane