0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jak byś się zdecydował na moje usługi to bodajże już byłbyś po tej całej operacji
Widzę że co niektórzy nie do końca rozumieją słowo "zamiennik ".Jak sama nazwa mówi można użyć daną część zamiast orginalnej .Jest ona zawsze nieco różniąca się kształtem,wymiarem,kolorem itd.Nie może być identyczna jak orginał bo producent ciągał by takiego od zamienników po sądach i łupał kasę za podrabianie jego produktu .Nie zmienia to faktu że korzystniej jest kupić taką podróbę niż walczyć z regeneracją która najczęściej i tak jakością będzie odbiegać od orginału a i koszta regeneracji są mało przyjemne w porównaniu z zamiennikiem .Co do samej jakości zamienników są lepsze i gorsze tak samo jak i ich ceny .To kupujący podejmuje decyzję .
[img]https://zapodaj.net/images/d024069e6ca42.jpg[/img]
W moim poprzednim aucie zleciłem polerkę kloszy , zaraz po robocie efekt piękny.Niestety po ok. pół roku klosze wyglądały gorzej niż przed polerką ( w nocy to już zupełnie nic nie było widać). Dziś stałem się posiadaczem B5 z 2003r i światła wyglądają fatalnie. Czy w Pasku zdaje egzamin polerka czy sobie podarować?