0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chyba jednak nie, kamery systemu AreaView są w zupełnie innych miejscach nich kamery do wideorejestratora, inny kąt widzenia, inne zadania. Ja u siebie założyłem wideorejestrator przód-tył, kabelek wcisnąłem w uszczelkę i problem z głowy.
Chyba jednak nie, kamery systemu AreaView są w zupełnie innych miejscach nich kamery do wideorejestratora, inny kąt widzenia, inne zadania.
kamerę do przodu i do tyłu? Mam budżet do 500 zł
Ja mam zamiar zakupic coś z BLACKVUE.Tylko, że ceny tutaj powyżej 1K, ale kamerki nie za duże i jakość bardzo dobra.
Posiadam Blackview, model cośtam-650 Dual Channel. Nie pamiętam teraz dokładnie, ale pisałem gdzieś na forum + zamieszczałem zdjęcia zamontowanej kamerki.
Czym sie kierowales przy wyborze? Bitrate i w zwiazku z tym jakosc obrazu wyglada bardzo slabo na tej 650tce.
Tam jest tyle miejsca aby przepchnąć wtyk zapalniczki DP4 z tej komory z bezpiecznikami na bok za boczną osłonę?Skąd skubnąłeś masę, bo na fotkach coś nie widzę...Ja chyba zdecyduję się na bezpiecznik F10. Niestety dalej nie mogę znaleźć informacji, co to jest za kabelek (ten łączący kamerki).
Panowie, którzy macie kamerki z tyłu, pochwalcie się jak macie poprowadzone kable...