Ja swój kupiłem we wtorek i dzisiaj mam u siebie

Świadomie przepłaciłem żeby wysyłka była z Polski.
Dzisiaj wykonam testy

Dodano: 13 - Października - 2016 - 22:33:51
Ja swoje już testowałem i w sumie jestem zadowolony : bez problemów łączy się z telefonem, pokazuje wybrane parametry i błędy też może skasować - tego akurat nie sprawdzałem jeszcze ale zrobię jakiś błąd i spróbuję skasować to się dowiem.
Z tego co widzę to sprzęt działa tylko ze sterownikiem silnika i żadnego więcej nie widzi - może to wina aplikacji ale jak na razie innej nie testowałem.
Darmowa wersja Torque jest przyjemna dla oka i daje sporo możliwości personalizacji, wskaźniki są przejrzyste i czytelne a możliwość zrobienia wykresu zamiast wskazań zegara po prostu bezcenne do diagnostyki np. turbosprężarki.
Oczywiście możliwy jest tylko odczyt parametrów i wyświetlanie /kasowanie błędów (sprawdzę czy na 100%) bez możliwości kodowania czy adaptacji.
Moim zdaniem urządzenie jest jak na swoją cenę super - robi co powinno
W tej kategorii cenowej wyjdzie taniej niż jednorazowa diagnostyka i dlatego polecam każdemu właścicielowi samochodu i smartfona
Pobiorę wersję PRO - doczytałem że ma kilka ciekawych funkcji np. pomiar mocy i momentu obrotowego, pomiar ciśnienia doładowania w autach VW (zastanawiałem się dlaczego wskaźnik boost się nie rusza) a do tego brak reklam.