Od kiedy tak się stało? W menu radia coś ustawiałeś? Automatyczną synchronizację masz ustawioną? Jest taka opcja? Ustawiałeś ręcznie datę i godzinę w menu radia?
W radiu nie ma opcji zmiany godziny, aktualizacji itp

nic nie grzebałem, nie zmieniałem - po prostu ustawiło się 0:00 i d*pa blada

Na początek zresetuj radio.Wciskasz pokrętło od głośności i czekasz około 10s.
ok, spróbuję dzisiaj i dam znać. no niestety - restartowałem z 10x i nic się nie naprawiło :/
Aktualizacja softu licznika rozwiązuje problem z synchronizacją godziny. Znany problem na platformie PQ
jak zajdzie taka potrzeba, to jaki koszt?
Dodano: 04 - Grudnia - 2024 - 13:05:31
Nt moment nic się nie zmieniło, jeśli ktoś ma jakieś pomysły, to przyjmę

Dodano: 05 - Grudnia - 2024 - 08:51:55
a czy jest opcja problemu za akumulatorem?
odłączyłem klemę na 30min, podłączyłem i waliło lekką choinką przez pierwszą jazdę, paliło się ESC, czujniki ciśnienie w oponach, awaria start-stop, coś tam ze wspomaganiem kierownicy.. godzina w radiu nie wróciła i dalej pokazuje 0:00. akumulator ma 9 lat od nowości

odpala wszystko git, no ale to nie jedyny czynnik, nie musi wcale być w dobrej kondycji i być słabe napięcie itp -> nie sprawdzałem jeszcze, bo jak podjadę do sprzedawców, to każdy przecież powie, że słabe wiadomo, że chcą sprzedać. a nie mam miernika i znajmoych z miernikiem
miałem już z 2x tak, że start-stop wywalało awarię na dużych mrozach rok temu. oczywiście po jednej, czy drugiej jeździe wszystko samo znikało.
Dodano: 06 - Grudnia - 2024 - 13:16:05
zmieniłem aku na nowy.. i zegar dalej lipa