Autor Wątek: REAR ASSIST - temat ogólny (wszystkie modele)  (Przeczytany 56 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AdekWykr

• :: TrendLine
  • VW: Tiguan II
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Kod: DFHA
  • Moc: 190 KM
  • Napęd: FWD
  • Rej: WGM
REAR ASSIST - temat ogólny (wszystkie modele)
« dnia: 04 - Stycznia - 2018 - 22:21:46 »
Trochę nie na temat - ale godzinę temu mnie d..pę uratował RearAssist - przywaliłbym jak złoto. Zazwyczaj nikt mi nie parkuje pod płotem, więc wyjeżdżam na ślepca a ten stop - więc ja mu gaz, a on nie chce ruszyć i wtedy spojrzałem w lusterko i kamerę cofania - szacunek.....

Podziękował: Igorz

Offline kucyk

• Moc: 150 KM
  • Skrzynia: MT
  • Napęd: FWD
Odp: REAR ASSIST - temat ogólny (wszystkie modele)
« Odpowiedź #1 dnia: 08 - Stycznia - 2018 - 11:02:27 »
Trochę nie na temat - ale godzinę temu mnie d..pę uratował RearAssist - przywaliłbym jak złoto. Zazwyczaj nikt mi nie parkuje pod płotem, więc wyjeżdżam na ślepca a ten stop - więc ja mu gaz, a on nie chce ruszyć i wtedy spojrzałem w lusterko i kamerę cofania - szacunek.....
Miałem to samo, aż wstyd się przyznać ale dwa tygodnie temu przywaliłbym w słup gdyby nie Rear Assist... Tylko, że w mojej sytuacji ja już cofałem i auto się nagle zatrzymało :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline WuWojtas

• Moc: 150 KM
  • Napęd: 4x4
  • Rej: FZ
Odp: REAR ASSIST - temat ogólny (wszystkie modele)
« Odpowiedź #2 dnia: 08 - Stycznia - 2018 - 16:17:43 »
Mi Rear Assist zadziałał już kilka razy (muszę często cofać na centymetry, aby wjechać do garażu), ale tylko raz co się zagapiłem, a reszta to jeszcze było kontrolowane... Mimo to fajne to jest i ratuje 4 litery.
------------------------------------------------------------------------------------
Tiguan II 2.0 TDI 150 KM, 4Motion, DSG-7 + pakiet Offroad

Tagi wątku: