Dzień dobry,
oswajam nabytego Tiguana Allspace. Jestem już głównym użytkownikiem w We Connect. Tu wszystko poszło ok. Tiguan przypomina żebym zabrał telefon po imieniu itd. Natomiast poległem na dodaniu żony do tego systemu. Założyłem drugie konto VW ID, zainstalowałem drugą aplikacje na żony telefonie zalogowałem z tym ID. Teraz próbuję dołączyć żonę do pojazdu. I mam do wyboru w aplikacji "główny użytkownik" po VIN- rozumiem że wtedy moje konto wylatuje. Albo dodanie pojazdu po kodzie QR - tu liczyłem że może będzie mogła być "Współużytkownikiem" ale nie udało mi się wygenerować QR na Discover Pro.
No i nie wiem, przestudiowałem instrukcję, poradnik VW Aktywacja We Connect w czterech prostych krokach. Podpowiecie? Chyba do drugiego użytkownika nie potrzebne są aktywne płatne opcje WeConnect'a?
Chciałbym tylko przy starcie mieć możliwość wyboru kto jedzie, ulubioną stację radiową żeby każdy miał, lusterka po swojemu, może coś z nawiewów i klimy? W instrukcji co rozdział jest przypomnienie że kolejna opcja poddaje się personalizacji z kontem użytkownika, a tu jakoś mi nie poszło.