Autor Wątek: [New Beetle] - brak lampek w podsufitce  (Przeczytany 282 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jackbeetle

• :: StartLine
  • VW: NewBeetle
  • Silnik: 1.6 ?
  • Kod: AWH
  • Moc: 101 KM
  • Skrzynia: MT
  • Napęd: FWD
  • Rej: SGL
[New Beetle] - brak lampek w podsufitce
« dnia: 16 - Października - 2023 - 09:29:54 »
Witam tydzień temu zakupiłem New Beetle 2000 1,6 benzyna.
jakież było moje zdziwienie kiedy w trakcie sprzątania i ozdabiania środka zabrakło wieczorem światła. Myślałem że po prostu jakiś bezpiecznik się spalił i odłożyłem sobie robotę na drugi dzień w trakcie misji zwiadowczej odkryłem iż ten pojazd nie ma żadnej lampki środku. Owszem w podsufitce jest garbik nad lusterkiem gdzie można by takową zamontować ale nie znalazłem nawet zdjęcia jaka lampka tam powinna być jeśli ktoś ma takie autko z lampką to bardzo proszę o zdjęcie. pozdarwiam Jack

Dodano:  17 - Października - 2023  -  21:30:17
Witam tydzień temu zakupiłem New Beetle 2000 1,6 benzyna.
jakież było moje zdziwienie kiedy w trakcie sprzątania i ozdabiania środka zabrakło wieczorem światła. Myślałem że po prostu jakiś bezpiecznik się spalił i odłożyłem sobie robotę na drugi dzień w trakcie misji zwiadowczej odkryłem iż ten pojazd nie ma żadnej lampki środku. Owszem w podsufitce jest garbik nad lusterkiem gdzie można by takową zamontować ale nie znalazłem nawet zdjęcia jaka lampka tam powinna być jeśli ktoś ma takie autko z lampką to bardzo proszę o zdjęcie. pozdarwiam Jack
panowie proszę o zdjęcie lampki z new beetla

Dodano:  19 - Października - 2023  -  15:20:08
No cóż sam sobie odpowiem, znalazłem lampkę w lusterku wstecznym nie znałem takiego rozwiązania po wymianie żarówki nastąpiła jasność co nie zmienia mojej
chęci zobaczenia co znajduje się w podsufitce w opisywanym przeze mnie garbie nad zegarem w suficie chyba będę musiał zatrzymać jakiegoś new beetla ale dzięki że chociaż ktoś przeczytał mojego posta pozdrawiam.

Tagi wątku: